Hirdetés

Fotón az első WP7-es Sony Ericsson?



|

Úgy tűnik, hogy a svéd-japán gyártó mégis hajlandó a Microsoft partnerévé válni.

Hirdetés

Tegnap egy rendkívül érdekes fénykép bukkant fel az interneten, és ugyan magyarázatot nem fűzött hozzá a kiszivárogtatója, de a lényeg jól látható: egy QWERTY-billentyűzetes Sony Ericsson mobilról van szó, amelyen egyértelműen Windows Phone 7 operációs rendszer fut.

 

 


Még a múlt év végén többször is pletyka tárgyát képezte, hogy a svéd-japán gyártó a közeljövőben piacra kíván dobni néhány ezzel a szoftverrel szerelt okostelefont, ám az utóbbi hetekben a cég munkatársai számos alkalommal cáfolták a híresztelést.


Nem tudni, hogy a fotó mikor készült: talán még 2010 végén, de akár ropogós szerzemény is lehet. Annyi viszont biztos, hogy a készüléken futó Windows Phone 7 még nem teljesen „értett szót" a hardverrel, hiszen nyitott klaviatúra mellett a képernyőnek el kellett volna fordulnia, vélhetően egy korai prototípusról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.