Hirdetés

Fotókon egy androidos Nokia



|

Két felvétel is napvilágra került a korai prototípusról.

Hirdetés

Nemrég egy kínai weboldal nyilvánosságra hozta az alant megtekinthető fotókat, amelyeken egy Android 2.3 operációs rendszert futtató Nokia okostelefon látható. A mobil állítólag egy belső tesztelésre használt prototípus, ezek szerint a gyártó még a Windows Phone 7-es üzlet megkötése előtt tényleg komolyan fontolóra vette a Google szoftverének használatát.

 

 


A témához kapcsolódik, hogy Stephen Elop nemrégiben a finn Helsingin Sanomat nevű újságnak adott interjújában köntörfalazás nélkül kifejtette a MeeGóval kapcsolatos terveik hiányát: állítása szerint a pár napja bejelentett Nokia N9 fogadtatása nem igazán zavarja a céget, hiszen még a telefon esetleges kirobbanó sikere esetén sem kívánnak több MeeGós készüléket piacra dobni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.