Hirdetés

Franciaország turbózza fel az iPhone kameráját



|

Új kutatási központot nyit Franciaországban az Apple.

Hirdetés

Franciaország hamarosan egy új Apple kutatóközpontnak ad majd otthont - a helyi jelentések szerint az almás cég Grenoble városában hoz létre egy új kutatás-fejlesztési létesítményt. 

Hirdetés

Az Apple új laborja kifejezetten a képkezelő szenzorokra és az ezekhez kapcsolódó technológiákra szakosodik majd. A Le Dauphiné Libéré azt mondja, hogy az Apple mérnökei titokban már több mint egy éve dolgoznak a városban egy olyan európai központban, ami mikro-nanotechnológiákra koncentrál. 

A több mint egy tucat kutató és mérnök most saját labort kap, miután az Apple egy 800 négyzetméteres létesítmény létrehozása mellett döntött. 

Ott 30 mérnök dolgozik majd az Apple partnerével, vagyis az STMicroelectronics szakértőivel. 

Mivel az Apple számára az iPhone fotós képességei a legfontosabbak közé tartoznak, ezért érhető, hogy miért szánnak a témának ekkora figyelmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.