Hirdetés

Friss nyomok utalnak arra, hogy tényleg nem lesz Samsung Galaxy S21 FE



|

Egyre biztosabb, hogy a Samsung kukázta a csúcskategóriás mobiljának olcsóbb változatát.

Hirdetés

Az év elején debütált a Samsung Galaxy S21 széria, ami három eltérő tulajdonságú és árazású mobilt foglal magában.

Az emberek joggal reménykedhettek abban, hogy a gyártó az idei sorozat mellé is hoz egy Fan Edition jelzéssel ellátott, olcsóbb modellt, valami olyasmit, mint a tavaly debütált Galaxy S20 FE, de ez nem olyan régen sajnos bizonytalanná vált.

Hirdetés

Időközben ugyanis arról kezdtek el szállingózni hírek, hogy a Samsung elhalasztotta az októberre betervezett Galaxy Unpacked bulit, és a Galaxy S21 FE mobil elkészítésére vonatkozó terveit is a kukába vágta. A döntés mögött az állhat, hogy sajnos továbbra is fennáll a sok szektort megnyomorító chiphiány, és mivel meglepően jól fogynak a Galaxy Z Fold 3-as mobilok, a gyártó szimplán nem akarja megzavarni az összehajtogatható kütyük gyártását egy friss modell erőltetésével.

Ráadásul újabb kellemetlen fejlemény történt, mivel a Samsung eltávolított bizonyos régiókból támogatói oldalakat, amelyek az SM-6990B modellhez kapcsolódtak. Ez történetesen a Galaxy S21 FE száma, tehát tényleg úgy tűnik, hogy a vállalat nem akar az idei Fan Editionnel szöszölni.

Persze nem kizárt, hogy az év vége felé mégis megjelenhet egy ilyen mobil, de azért erre nem érdemes nagy összegben fogadni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.