Hirdetés

Újabb infók érkeztek a Windows Phone 7-ről



|

Láthatóan gyorsan betöltődik a rendszer, továbbá a fejlesztői készülékek kérdése is tisztázódott.

Hirdetés

A hírek szerint a Microsoft lassan kész a Windows Phone 7 első stabil verziójával, és már meglehetősen sok pletykát hallottunk vélhetően őszi-téli időszakban érkező, első ezzel szerelt mobilokról is.

 

 

Most két újabb információmorzsa került napvilágra: az egyik egy videó, amelyen egy LG telefonon látható a betöltődése - valójában maga a mozgókép nem túl érdekes, azonban legalább tudjuk, hogy olyan fél perc alatt használatra kész állapotba kerül a rendszer.

 

A második érdekesség a fejlesztői mobilok kérdése: bevett szokás, hogy a programozók olyan speciális készülékeket vásárolhatnak, amelyen az adott platform minden funkciója elérhető, korlátozások nélkül.

 

 

A Windows Phone 7 esetében különösen problémás lehetne a programok tesztelése, még ha a fejlesztő nem is kíván különösebben elmélyedni a rendszerben, hiszen egy WP7-es mobilon kizárólag a Marketplace-ről telepített szoftvereket lehet futtatni - így például a félkész programot memóriakártyára másolva nem lehet elindítani.

 

A redmondi szoftvercég ezúttal kellemes megoldással rukkolt elő: a programozók a tulajdonukban lévő telefon(oka)t hozzácsatolhatják a fejlesztői fiókukhoz, és feloldhatják a tiltást - így nem kell külön mobilt vásárolniuk a valódi teszteléshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.