Hirdetés

Frissítés érkezett a Nokia 5530-hoz



|

Immáron mindenhol működik a kinetikus görgetés.

Hirdetés

Az érintős 5228 után a finn gyártó a hétvégére is tartogatott némi puskaport: elérhetővé tették az általunk is tesztelt 5530 XpressMusic-hoz a 30.0.009-es verziószámú szoftvert. A firmware a Windows-os Software Updater alkalmazással, és a telefon beépített frissítéskezelőjének segítségével egyaránt telepíthető.

 

 

Sajnálatos módon pontos változtatási lista nem áll rendelkezésre, azonban több látható újdonság is került a javításba. A leglátványosabb talán a kinetikus görgetés, amely most már mindenhol rendelkezésre áll, továbbá az alapértelmezett webböngésző is frissítve lett - remélhetőleg a verzióváltás nem csak amiatt történt, hogy mostantól gyári beállítások mellett teljes képernyőn indul.

 

A rendszerbe került két „új" alkalmazás is: bár az Ovi Sync és a Shazam eddig is elérhető volt a készülékre, most már nem kell bajlódni a letöltésükkel. Az ikonok terén történt egy kis kozmetikázás, és az új firmware-rel csökkent a memóriaigény is - a bekapcsolás után 2 megabájttal több RAM marad szabadon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.