Hirdetés

Frissítés érkezett a Nokia 5800-hoz



|

Új funkciókkal gazdagodott az olcsóbb érintős mobil.

Hirdetés

A Nokia elérhetővé tette az 5800 XpressMusic-hoz az 50.0.005-ös verziószámmal ellátott firmware-t. Az egyszerű hibajavításokon, és egyéb optimalizálásokon kívül néhány újdonság is bemutatkozott: például végre implementálták a kinetikus görgetést.

 

Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

Ezen kívül a szoftver részét képezi a még januárban ingyenessé vált Ovi Maps is - bár erre a mobilra már a kezdetektől fogva elérhető volt. Újdonság még az Ovi Sync is: ennek segítségével szinkronizálni lehet a telefon tartalmát az Ovi-fiókkal - beleértendőek ebbe a névjegyek, az SMS-ek, a képek, és hasonló tartalmak.


A tapasz nem csak a Nokia PC Suite-tal telepíthető, hanem a telefon beépített frissítőjével is - előbbi esetén a letöltés mérete nagyjából 147 megabájt, utóbbival csupán 10 MB.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.