Hirdetés

Frissítés érkezett az idei XPERIA telefonokra



|

Elvileg már hazánkban is elérhető a többek közt Android 2.3.4-et is hozó foltozás.

Hirdetés

A Sony Ericsson nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy elméletileg már világszerte telepíthető az idei XPERIA mobiljaikra kiadott legújabb javításuk. Sajnos azt nem részletezték, hogy ezen kijelentés a szolgáltatóktól vásárolt egységekre is vonatkozik-e, ám nem lenne meglepő, ha jelenleg csak a kártyafüggetlen telefonok tulajdonosai örülhetnének a komoly újdonságokat hozó frissítésnek.

 

 


A szoftver alapját az Android 2.3.4-es verziója adja, ám természetesen a még svéd-japán gyártó alaposan testre szabta a rendszert, nem csak a Google által készített újdonságok - például a már videocsevegésre is használható Google Talk - adaptálásáról van szó.



Fontosabb újdonságok:

- Google Android 2.3.4
- Google Talk videocsevegéssel (csak előlapi kamerával is rendelkező mobilok esetén)
- Széleskörűbb Facebook integráció
- 3D Sweep Panorama funkció
- 16x-os nagyítás videorögzítés esetén
- Swype
- A Live Dock kiegészítő támogatása, amely segítségével USB-s perifériákat, és TV-t lehet csatlakoztatni a telefonhoz
- DLNA
- Egyszerű képernyőfotó készítés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.