Hirdetés

Frissítés érkezik a HTC Desire S-re



|

Az Egyesült Királyságban forgalmazott, független készülékekre már telepíthető az új firmware.

Hirdetés

A tajvani gyártó meglepő csendben megkezdte a Mobile World Congress-en bemutatott Desire S készülékéhez készített legújabb foltozásának terjesztését. A karbantartási célból kiadott javítás az operációs rendszert, és a Sense-t egyaránt érinti: előbbit a 2.3.3-as verzióról a 2.3.5-ösre cseréli, míg a kezelőfelület a 2.1-esről a 3.0-ás változatra frissül a telepítés folyamán.

 

HTC Desire S
HTC Desire S

 


Mint fentebb már említettük, a patch elsőként az Egyesült Királyságban vált elérhetővé, és ott is csak a gyárilag független készülékek tulajdonosai örülhetnek a váratlan meglepetésnek - vagy legalábbis a beszámolók szerint a szolgáltatóktól vásárolt modellekre még nem installálható a firmware, amely nem lenne meglepő, hiszen az operátorok mindig ragaszkodnak egy házon belüli tesztelési fázishoz is.


A frissítésről személyes tapasztalatokkal rendelkezők szerint jelentősen javult a navigáció sebessége, ezen felül nem meglepő módon új animációk és widgetek váltak elérhetővé, használható az interaktív lezáróképernyő, és immáron a filmek és sorozatok kölcsönzésére/megvásárlására kitalált HTC Watch szolgáltatás is használható az okostelefonnal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.