Hirdetés

Frissítés érkezik a Motorola Xoomra



|

Végre az európai ügyfelek is megkapják többek közt a legújabb Honeycombot.

Hirdetés

A Motorola európai kirendeltsége nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a Vén Kontinensen forgalmazott, Wi-Fi-s Xoom táblagépek legújabb frissítése már úton van a felhasználók felé, a jelenleg 6.4.20 és 6.4.20.3-as szoftverrel rendelkező gépekre napokon belül telepíthető lesz a 6.6.23 jelzésű firmware.

 

 


Az új változat legnagyobb újdonsága az Android 3.2 operációs rendszer, amelyben a Google munkatársai javítottak a képforgatás sebességén, megoldották az SD kártyákon lévő médiafájlok szinkronizálását, továbbá sokat csiszoltak a fix szélességű, mobilokra készült alkalmazások megjelenítésén is.


Ezen felül a frissítés installálása után a Xoom tulajdonosoknak rendelkezésükre fog állni a QuickOffice teljes verziója, a vezeték nélküli nyomtatáshoz használható Motoprint, továbbá az üzleti ügyfelek nagy örömére Citrix klienst, és jobb VPN támogatást is hoz a szoftver.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.