Hirdetés

Frissült a Nokia Ovi Suite 2



|

Mostantól a Thunderbird 3.1-gyel is szinkronizál a szoftver.

Hirdetés

A Nokia kiadta a telefonjai kezelésére fejlesztett Ovi Suite 2.2.1.23-mas verzióját, amely a szokásos hibajavításokon kívül számos új funkcióval bővült. A Windows XP/Vista/7 operációs rendszereken futó program letölthető a vállalat weboldaláról, de természetesen a beépített frissítéskezelővel is naprakésszé lehet varázsolni.

 

Nokia Ovi Suite
Nokia Ovi Suite

 


Elvileg az alkalmazás új változata jelentősen stabilabb az elődjeinél, a térképek letöltése megbízhatóbb lett, és csiszoltak a videólejátszón is. Konkrétan három nagyobb újdonságot emelt ki a finn vállalat: innentől kezdve a szoftver képes szinkronizálni a Mozilla Thunderbird 3.1-gyel, fejlesztettek a Microsoft Office Outlook 2010-zel való együttműködésen, és frissítették a szolgáltatói beállítások listáját is.


Kapcsolódó hír, hogy a cég több új mobiltelefont is be fog jelenteni a jövő héten, köztük a QWERTY-billenytűzettel rendelkező, Symbian^3-mat futtató E7-et is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.