Frissült az ingyenes ESET Mobile Security



|

Az új változattal egyszerűbb követni a lopott mobilokat.

A szlovák ESET hazai kirendeltségének tájékoztatása szerint elérhetővé vált a vállalat androidos okostelefonok védelmére szánt Mobile Security 3.0 szoftvere. A legalább Android 2.3 rendszert igénylő szoftver ingyenes és fizetős változatban is elérhető, előbbi sejthetően csak az alapvető funkcionalitásokat tartalmazza. Érdekesség: a PC World magazin előfizetői ingyen használhatják a prémium változatot, az aktivációhoz szükséges kódok mindig megtalálhatóak az aktuális lapszámban.

Hirdetés


„A proaktív lopásvédelem érzékeli a potenciálisan veszélyesnek ítélt helyzeteket és azonnali segítséget nyújt az ellopott vagy elhagyott eszköz helyének meghatározásában. A prémium előfizetőknek járó funkciók segítségével például elküldi az akkumulátorának lemerülése előtt a készülék utolsó bemért helyzetét, fényképeket készít az elülső és a hátlapi kamerával, amikor rossz PIN kóddal próbálnak belépni az eszközbe, vagy amikor változást érzékel a SIM-kártyával kapcsolatosan, valamint a készülékkel kapcsolatos összes információ elérhető a my.eset.com honlapon” – olvasható a sajtóközleményben.


(Fotó: TYFVMP)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.