Hirdetés

Frissült az Opera Mini



|

Főképp az erősen limitált erőforrásokkal rendelkező mobilokon javult a teljesítmény.

Hirdetés

A norvég Opera Software ma bejelentette, hogy letölthető az Opera Mini legújabb, 5.1-es verziószámot viselő kiadása. A program ezúttal nem funkcionalitását, vagy kinézetét tekintve újult meg, bár optimilzáták többek közt a kezelőfelületet is, így jóval kevesebb memóriát használ fel, mint az elődje.

 

 


Ebből fakadóan elsősorban azoknak ajánlott a telepítése, akik erősen korlátozott mennyiségű memóriával felszerelt mobillal rendelkeznek - a cég a Nokia S40-es készülékeket, és egyes alsókategóriás Sony Ericssonokat hozott fel példaként a sajtóközleményében, de nyilván az összes kompatibilis készülékre vonatkozik az újítás.


Érdekesség, hogy az Opera szerint körülbelül 3000 különféle telefonon fut a Java-alapú szoftver, amely egyértelművé teszi, hogy miért is ez a legelterjedtebb mobilos webböngésző. Kiemelendő még, hogy a Mini tömörítve tölti le a weboldalakat, így jóval gyorsabban, és olcsóbban lehet vele böngészni, mint bármelyik másik társával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.