Hirdetés

Frissültek a OnePlus zászlóshajói



|

Megérkezett az OxygenOS 4.0.3 a OnePlus 3 és a OnePlus 3T készülékekre.

Hirdetés

A OnePlus mérnökeinek bőven akad munkája, így nem meglepő, hogy az idei évet ismét frissítésekkel folytatják. A OnePlus 3 és a OnePlus 3T egyaránt megkapják - fokozatos hullámokban - az OxygenOS 4.0.3-at. 

Hirdetés

A csomagra tehát elképzelhető, hogy egyeseknek még várniuk kell picit. Az OxygenOS 4.0.3 mindenesetre inkább az optimalizációkról és a hibajavításokról szól, mintsem a nagy újdonságokról. 

A cég optimalizálta a Smart Wi-Fi Switchert, van új Wi-Fi IPv6-támogatás, stabilabb lett a kameraalkalmazás, illetve a Line sem omlik össze annyiszor. Az éjszakai képek készítésénél javítottak az expozíción. 

Az audioparamétereken is változtattak, így a hangfelvételek minősége is javul az új verzióban. 

WiFi-gondok továbbra is vannak, tehát akinél eldobálja a kapcsolatot az eszköz, annak a beállításokban ki kell kapcsolni az IPv6-támogatás gombját, és reménykedni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.