Hirdetés

Froyo került az Acer olcsó okostelefonjára



|

Még karácsony előtt megérkezhet Olaszországba a készülék.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a múlt heti csúcsmobil bejelentése után az Acernek még maradt idén ellőhető puskapora, amely materializálva egy belépőkategóriás okostelefont jelent. A beTouch E140 elvileg a karácsonyi hajrá előtt fog elérhetővé válni Olaszországban, ráadásul kártyafüggetlen árként 200 eurót (56 ezer forintot) emlegetnek.

 

Acer beTouch E140
Acer beTouch E140

 


Ebből sejthető, hogy a tajvani gyártónak komoly kompromisszumokat kellett kötnie a funkcionalitás terén, ám úgy tűnik sikerült jól megoldani a feladatot. Az érintőképernyő nem túl méretes darab, csupán 2,8 col átlójú, a felbontása 240×320 képpont, ráadásul a hátlapi kamera is csak a 3,2 megapixeles felbontásával domboríthat, egyébiránt teljesen fapados.


Az AndroidWorld értesülései szerint kommunikációs szempontból már többet nyújt a beTouch E140: került bele HSDPA/HSUPA-modem, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.1, és infravörös-port is. A mobil talán legnagyobb előnye az operációs rendszerben rejlik, hiszen a pletykák szerint Google Android 2.2-őt futtat, bár a 600 megahertzes processzora miatt időnként döcögős lehet a kezelőfelület. Egyéb ismert specifikációk: FM-rádió, 1300 milliamperes akkumulátor, 115 grammos tömeg, 104,5 × 55,8 × 12,8 milliméteres méret - navigációra nem alkalmas a készülék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.