Hirdetés

funscreen funtab LUNA 7C23



|

7 hüvelykes alap táblagép az iPhone hasonlatosságára.

Hirdetés

Alapvetően, böngészés és mindennapi pötyögések kategóriában megfelelő eszköz a LUNA. A kijelző felbontása még épp elég arra, hogy olyan weboldalakat nézzünk meg vele, melyeknek nincs mobil változata – olykor ez nagyon jól jöhet. Adott a Flash 10.2 támogatás, így gyakorlatilag mindent meg tudunk jeleníteni, amit egy mobil eszközről lehet.

 

 

A fekete fényes burkolattal szerelt LUNA táblagép nem lett csúnya, de kissé azért zavarba ejtő, hogy a fémszínű élszegély miatt úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt iPhone 4. persze telefonálni nem lehet vele. A szegélyen három kis méretű, fémes hatású gombot helyeztek el, esetenként mellényúlásra adhat lehetőséget, hogy a be-ki kapcsoló és a menü egymás mellett található. Ezen felül egy vissza gomb kapott helyet a homlokzaton, a többi funkció (pl. hangerő) a képernyőről vezérlendő.

 

A konstrukció alapja egy magos Cortex A8 változat, mely 512 MB memóriából gazdálkodhat. Közepes sebességű működést tapasztaltunk, az alapfeladatoknál nincs gond, az erőteljesebb játékok viszont már nem feltétlenül mennek jól (a GPU típusa nincs specifikálva). Érzékeli a rendszer, ha elfordítják és 5 ponton érinthető a képernyő, ugyanakkor a beépített G-érzékelő sajnos nincs a helyzete magaslatán, gyakorlatilag nem tudtuk használni a billentéssel irányítható játékokat. Android 3.0-val dolgozik a gép, emiatt jópár toplistás alkalmazás – például az Angry Birds vagy a Fruit Ninja – nem jelenik meg a Google Play menüjében, ha ezekért vennénk táblát, akkor kénytelenek leszünk mást választani.

 


A készülék nem tud tehát mindent, amiről álmodhatunk, legalábbis játékra nem ideális. Ugyanakkor számos be- és kimenettel dicsekedhet, képminősége megfelelő, böngészésre és levelezésre használható és számos külső 3G modemet is kezel.

 

 

 

Névjegy

 

Forgalmazó: funscreen
Ár: 42 900 Ft

 

 

Adatok

 

– 7” LCD, 800×480 képpont, Samsung SSPV210 (cortex A8) CPU, 512MB DDR3, 4 GB flash háttértár, G_szenzor, Android 3.0, magyar felület, 0,3 mp homlokzati kamera, Wi-Fi, microSDHC, mini USB, mini HDMI, saját tápegység

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.