Hirdetés

Furcsa hiba jelentkezett a Google Pixel készülékein



|

Szokatlan formában jelennek meg az Android 7.1-es eszközökön az iPhone-ról küldött képernyőképek.

Hirdetés

Ritkán adódik manapság probléma az Android és az iOS újabb verziói között, azonban az Apple és a Google legnagyobb zászlóshajói valamiért nem hajlandóak teljesen együttműködni. 

Hirdetés

A Google fórumain gombamód szaporodnak a beszámolók arról, hogy amikor valaki képernyőképet küld egy iPhone 7 Plusról (iPhone 7-tel is megtörtént már), akkor a Pixel és a Pixel XL készülékeken azok nagyon torzan jelennek meg. 

Az igen specifikus hiba gyakorlatilag bármilyen üzenetküldőben és alkalmazásban előfordul. Az iOS-es főképernyőről készített képnél nem, de az appokban rögzített képnél megjelenik a torzítás és a színhiba. Visszafelé nincs ilyen probléma (Pixelről iPhone-ra). 

A gond nagy valószínűséggel az Android 7.1-ben található, és a képek feldolgozásával kapcsolatos. 

A Google már tud a hibáról, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mikorra javítja a kellemetlenséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.