Hirdetés

Galaxy Note 7: a Samsung figyel a felhasználóira



|

A gyártó nem félt rámutatni egy korábbi hibájára sem - az S Tollat ezúttal nem lehet fordítva a helyére csúsztatni.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note szériájának az egyik legnagyobb ütőkártyája továbbra is az S Toll maradt. A gyakorlatban hasonlóan jól működő és sok funkciót kínáló alternatíva nincs a piacon. 

Hirdetés

Az S Toll ráadásul folyamatosan fejlődik, ezúttal még érzékenyebb, mint korábban, és most először vízálló is. 

A Samsung egy külön videóban mutatta be a legújabb S Toll újdonságait, és így a Galaxy Note 7-et. 

A mostani S Toll segítségével kikapcsolt kijelzőre is lehet jegyzeteket írni, illetve bármilyen videóból készíteni egy 15 másodperces GIF képet. 

A videó csúcspontja talán az, amikor megmutatják, hogy az idei S Tollat nem lehet visszafelé becsúsztatni a helyére. Az előző modellnél ez súlyos problémát okozott, azonban a Samsung nem félt rámutatni a korábbi hibájára - ez és a kijavítása pedig sokak szerint azt jelzi, hogy a Samsung valóban odafigyelt a felhasználóira. 

A Galaxy Note 7 hazánkban szeptember 2-től lesz vihető, a kártyafüggetlen, hivatalos garanciával rendelkező változat 290 000 forintba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.