Hirdetés

Galaxy S7-et és iPhone 6S-t zúz a Motorola



|

A Droid Turbo 2 reklámja a törésbiztos kijelzőt hirdeti.

Hirdetés

A Motorola Droid Turbo 2 már nem egy új okostelefon, azonban az egyik tulajdonsága a mai napig egyedülállóvá teszi a versenytársakkal szemben. 

Hirdetés

Az októberben megjelent készülék törésbiztos kijelzővel rendelkezik. A ShatterShield technológiát az 5,4 hüvelykes QHD képernyőnél alkalmazták, aminek köszönhetően a panel garantáltan nem törik össze 4 éven át. 

A strapabíróságot több teszttel is igazolták, a Droid Turbo 2 képernyője még egy 15 méteres zuhanást is könnyedén túlél. 

A Motorola most szerette volna emlékeztetni a felhasználókat erre a pozitívumra, ezért két rövid reklámot is kiadott. 

Ezekben a Samsung Galaxy S7 edge és az Apple iPhone 6S készülékeinek a kijelzőjét töri darabokra, törésteszt formájában. A gyártó ugyan nem hivatkozik név szerint az eszközökre, azok mégis jól felismerhetőek. 

Természetesen mindkét reklám végét a Droid Turbo 2 törésbiztos kijelzővel zárják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.