Hirdetés

Game over a Zynga játékainak



|

Összesen 11 játéktól szabadul meg a túlterhelt fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Összesen 11 játékától szabadul meg a Zynga, amely eddig megosztotta az erőforrásait, hiszen a mérnökei, dizájnerei és termékfejlesztői több mint 35 címen dolgoztak - ez olyan pénzekbe került Zyngának, amivel tulajdonképpen nem is rendelkezik. A teljes listán a fejlesztő legnépszerűbb játékai közül is szerepel néhány, illetve olyanok is, amelyek a Facebookon vagy éppen iOS-en és Androidon voltak játszhatóak.

December 5-én bezárt a FishVille, a Vampire Wars és a Treasure Isle, míg 21-én a Montopia, 30-án pedig a PetVille és a Mafia Wars 2. Január 14-én az Indiana Jones Adventure World vonul vissza, az alkalmazásboltokból pedig kiköltözött a Mafia Wars Shakedown, a Forestville, a Mojitomo és a Word Scramble Challenge.

A felhasználók között olyanok is vannak, akik a Zynga lépésére teljes bojkottal válaszolnak. A fejlesztő döntése ugyanakkor nem meglepő, hiszen áprilisban már 85,4 millió dolláros veszteségről beszéltek. Később az Electronics Arts a bíróságon támadta őket, majd egy újabb veszteség után a működésért felelős igazgató is távozott. Októberben a Zynga távozott Japánból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.