Hirdetés

Gigantikus üzemidővel jön a Lenovo új okostelefonja



|

A Moto M akkumulátora jócskán lekörözi a Google Pixel XL-t és az iPhone 7 Plus-t is.

Hirdetés

Szeptemberben az IFA során számos okostelefont bemutatott a Lenovo, de úgy tűnik, még mindig tartogatnak számunkra meglepetéseket. Az új Moto M-ről eddig jóformán semmit sem tudtunk, most azonban a Krispitech jóvoltából gyakorlatilag töviről hegyire megismerhetjük. Mint az sejthető volt, a korábban látott P2-höz hasonlóan az új készülék is 5100 mAh-s akkumulátorral érkezik.

Hirdetés

A számok nyelvén mindez 78,69 óra beszélgetést vagy 768,61 óra készenléti időt jelent. A Google Pixel XL és az iPhone 7 Plus megoldásánál is jóval (47, illetve 75 százalékkal) nagyobb akkumulátorhoz 4,5 A-s gyorstöltőt is mellékel a gyártó. A további hardverelemekről remek áttekintést nyújt az alább látható tweet, ez alapján Snapdragon 625-ös processzor, 3 vagy 4 GB memória és 32 vagy 64 GB tárhely vár ránk, az ujjlenyomat-olvasó pedig kivételesen a telefon hátulján kap helyet.

A Windows 10 Mobile használatától korábban kategorikusan elzárkózó Lenovo az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre voksolt, megjelenési dátumként pedig decembert jelölte meg a szivárogtató. A cikk elején a Moto M-ről nemrég előkerült, szintén nem hivatalos renderelt kép látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.