Hirdetés

Gingerbreades tablettel erősít a ZTE



|

Relatív olcsósága ellenére minőségi hardverek kerültek a 7 colos kütyübe.

Hirdetés

A ZTE ma bejelentette a Light Plus névre hallgató táblagépét, amely szeptemberben válik majd elérhetővé szerte a Vén Kontinensen. A 7 colos, 800×480 pixeles, multitouch érintőkijelzővel szerelt eszköz olyan 250 euróért (66 ezer forintért) kerülhet a boltok polcaira, ám olcsósága ellenére 1 gigahertzes Qualcomm Snapdragon SoC dolgozik benne.

 

ZTE Light Plus
ZTE Light Plus

 


A processzor mellé 512 megabájt RAM-ot társítottak a kínai mérnökök, így a hardver tökéletesen megfelel az Android 2.3.3 operációs rendszer kívánalmainak. A beszámolók szerint a fentebb említett árért kínálandó modellbe 1 GB ROM, Wi-Fi vezérlő, és beépített 3G-modem is került.


Eddig nem említett specifikációk: 3,2 megapixeles hátlapi kamera, microSD-foglalat, gyorsulásmérő, szabványos hangkimenet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.