Hirdetés

Gmask: új külső a megszokott eszközökre



|

Egyben divatos és hasznos megoldást jelenthet a már meglévő eszközök újraöltöztetése.

Hirdetés

Pár hónapja hazánkban is elérhetővé vált a Szingapúrban kifejlesztett Gmask nevű megoldás, amely első pillantásra csak egy újabb fóliázási módszernek látszik. Valójában ennél egy kicsit többről van szó: az elsősorban elektronikai eszközök átöltöztetésére kifejlesztett elasztikus film egy mikronnyi vastagságú, így szinte kitapinthatatlan.

 

 


Szintén remek dolog, hogy a fóliák teljesen személyre és készülékre szabottak: a grafika lényegében bármi lehet, a fólia formájának megtervezését és felhelyezését pedig szakemberek végzik el. A divatos külső mellett további előny, hogy a vékonysága miatt akár egy mobiltelefon billentyűzetére is rá lehet húzni, ha nagyon minimális a gombok útja, így víz- és porálló lesz a gombsor.

 

 


A Gmask jó megoldás lehet vállalatok számára is: egyrészt promóciós célokból a különféle eszközeiket elláthatják a logójukkal, másrészt pedig állapotmegóvásra is alkalmas. Horváth Zoltán, a hazai forgalmazó ügyvezetője megkeresésünkre elárulta, hogy az egyedisége ellenére nem is olyan drága mulatság: egy mobil mindkét oldalának fóliázása átlagosan 5000 forintba kerül, plusz 1000 forint alapozás, ha sötét a telefon borítása. A másik példaként felhozott, 15 colos notebook egyedivé varázsolása 7-8 ezer forint, amely mindent figyelembe véve korrekt üzletnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.