Hirdetés

Google Workshop: Tervezd meg a telefonod!



|

A Google új Workshop szolgáltatása segítségével teljesen egyedi telefonokat készíthetünk.

Hirdetés

Az Android Police információi szerint a "kizsákmányoló" Google hamarosan elindítja Workshop névre keresztelt szolgáltatását. A projekt célja, hogy a cég külsőleg eddig nem éppen változatos okostelefonjait már a vásárlás előtt saját szánk íze szerint alakíthassuk. Az egyedi hátlap mellett élő háttérképeket is tervezhetünk, hogy némi felár ellenében valóban személyessé tegyük kedvenc eszközünket.

 

Hirdetés

 

A tervezőprogram egyelőre két részre oszlik. A MapMe segítségével kedvenc városunk, vagy az életünkben fontos szerepet játszó hely térképének színezésével és feliratozásával készíthetünk fedlapot vagy hátteret, ami aztán akár a lokális híreket, időjárást vagy tweeteket is megjeleníti. A Moments ezzel szemben egy feltöltött kép vagy fotó szerkesztésére ad lehetőséget filterekkel, feliratokkal, pozicionálással és egyéb opciókkal. A Google Workshop jelenleg a Nexus 5 személyre szabására ad lehetőséget a tesztelőknek, arról nem esett szó, hogy a nagyközönség mikortól, milyen áron, és mely készülékekből rendelhet egyedi darabot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.