Hirdetés

GSMkommandó: A Nagy Orális Leleplezés



|

Hirdetés

Freud szerint ott, hogy ismerkedésünk a minket körülvevő anyagi világgal az orális fejezettel, mint pszichoszexuális szakasszal kezdődik. Azonban mi nem értünk egyet ezzel a feltevéssel, legalábbis az egy évvel, ameddig ez Freud szerint tarthat. Úgy gondoljuk, kicsit tovább is van az még, maximum az érdeklődés helyeződik át más területre és élettelen tárgyakról mások testrészeire. Elvégre harmincévesen már nem a szappant kapjuk be, vagy a széklábat nyalogatjuk, ha egy kis izgalmat akarunk. A nagy kérdéskör, amely mentén sánta kutya módjára próbáltunk elindulni, az volt, hogy szájjal mindent jobban csinálnak-e a nők vagy sem? Miután nem akartuk esténket valamelyik kerületi kapitányság irodájában tölteni egy könnyed baráti csevely keretében az ügyeletes tiszttel, házibajnokságot szerveztünk, amely során három önkéntes nőnemű civilt hívtunk a megmérettetésre. A bajnokság kezdetére sajnos csak ketten maradtunk, mint hímnemű tesztalanyok, mert harmadik bajtársunk úgy döntött, bimbódzó szerelmi kapcsolatában kívánja szürkeállományát pusztítani valahol vidéken. Kommandós lelke rajta. Mindenesetre az eredmény így is értékelhető lett, csupán a házibajnokság-jelleg ment át egy vidéki búcsú hangulatába.
Házhoz megyek, stylust nyelek Mielőtt bárki rosszra gondolna, hadd áruljam el, nem egymáson végezte a két csapat a tesztelést, ennél azért nehezebbet is ki tudtunk találni. Kaptunk a Macropolistól - akiket ezúton is csókoltatunk - egy Eten M500 típusú PDA-telefon kombót. Ha valaki nem tudja mi az, akkor olvasgasson unalmas mobilos site-okat, vagy nézze meg a Macropolis oldalán. Nagyon kezdőknek annyit, hogy érintésérzékeny kijelzője van, amelyet a mellékelt cerkával - stylusszal - lehet bökdösni, és így eljárva valami mindig történik. Most sem volt másképpen, de a korábbi gyakorlattal ellentétben a cerka kivételesen nem a kézben kapott funkcionális támasztékot, hanem a szájakban. Első körben Bubble Braker-eztünk, majd rajzolgattunk, mint patológiás esetek a zöldfolyosón szabadfoglalkozás keretében, végül pedig megpróbáltuk begépelni virtuális billentyűzeten a felnőtté válás egyik gyöngyszemének első tagmondatát, amely szerint: Egy kupac kopasz kukac. Tulajdonképpen nem volt túl nehéz feladat, csupán egyikünknek sikerült atomtámadást átélt mondatfoszlánnyá alakítania ezt a pár szavas mondatot. Azóta erős a gyanú bennem, hogy diszlexiás, de nem mondom meg neki, mert jogász létére igen kedves, meg aztán régóta ismerem.
Hülye, aki bekapja A legérdekesebb rész, amely választ adni látszott kérdésünkre, a rajzolgatós menet volt. Bár az ember ilyenkor főként nem azzal foglalkozik, hogy mit kell csinálni, hanem inkább azzal, hogy mit nem kéne. Ezek egyike például az erős nyálzás. Ugyebár bizonyos szituációkban jól jön ez a reflexszerű válasz a testtől, azonban négy ember feszült figyelme közepette egy kiadós nyálcsorgatást visszatartani nem könnyű feladat. De kötélidegek nélkül ne is nézegessük a traverzet! Szóval, ha visszanézik az elkészült képeket, amelyekből akár ultramodern kortárskiállítást is rendezhetnénk, de akár egy újabb fajta Roschar-tesztnek is beillenének, a következőket kell(ene) felfedezniük. A négy részre osztott kijelzőn előbb egy kör, majd egy perec, aztán egy egyenlőszárú háromszög képe kell, hogy megjelenjen. A negyedik mező kitöltése a hátralévő idő és a versenyző fantáziájára volt bízva, de ezek megfejtését már inkább átengedem a szakembereknek. Én például még most sem tudom, hogy mit akartam odarajzolni, csak elkezdtem. A technikákról Magának a cerkakezelési technikának sok változata létezik, ezt mindenki maga kipróbálhatta/fejleszthette az éles bevetés előtti néhány percben, így is találkozhattam néhány igen meglepő, egyedi trükkel. Egyesek remegtetéssel próbálkoztak, de nyoma sem volt, hogy a stylus reagálna rá, míg mások az 1972-ban elhíresült mély torok (Deep Throat) technikát próbálták latba vetni. Ugyebár a kísérlet ezen pontja az, ahol mint férfi többet vártam női ellenfeleimtől, de a gyakorlat azt mutatja, oda minden tapasztalat, ha csak ekkora a "cerka". Szóval békát cigizni tanítani hamarabb… Elsőre mindenki csak a végét akarta bekapni, azonban az eredményre jobban koncentrálók hamar belátták: ez most a bevállalás pillanata, és már izzadtak is ujjaim a 104-en, mert már szinte a stylus vége is el-eltűnni látszott egy két szájban.
Végezetül az eredmények ismeretében a következőket szögezhetjük le: 1. A nők semmit nem csinálnak jobban szájjal, mint a férfiak. Emellett természetesen hagyni kell őket továbbra is, hogy ők csinálják azt, amit eddig. 2. A férfiak nagyobb beleéléssel képesek magukból hülyét csinálni, ha a hülyecsinálást többen is nézik, és szerepet kap benne valamilyen műszaki eszköz. 3. Egyikünk sem szeretne áttérni az eddig kézzel végzett dolgok szájjal való elvégzésére. Nos, tehát végezetül ennyi és nem több. Arra a kérdésre pedig, hogy az orális szakasz után következő anális, fallikus és genitális epizódok közül melyikben, hogy szerepel a két nem, döntsék el maguk lehetőleg odahaza, és főképp ne házibajnokság keretében. Addig is jó pihenést, és soha ne részesítsék előnyben a virtuális szexet a valódinál. Szép napot és szélessávot mindenkinek! Buddha Rozália
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.