Hirdetés

Gumicsizma fesztiválszezonra



|

Ez a lábbeli feltölti a telefonodat.

Hirdetés

Az Orange mobilszolgáltató a megújuló energiával foglalkozó GotWinddel közösen nemrég piacra dobta az Orange Power Wellies elnevezésű csizmát. A lábbelit a Glastonbury-ben megrendezésre kerülő fesztiválra tervezték, és nemcsak a sártól illetve a portól véd meg, de 12 órányi gyaloglással annyi energiát generál, amivel utána egy órán keresztül tölthető vele bármilyen mobilkészülék. Így a már többször is említett táskák után itt egy újabb kiegészítő, ami többet tud, mint ránézésre gondolnánk.

 

 

 

 

A készülék a testünk melegét használja fel az energia előállítására, a gyártó ezért a táncot ajánlja arra az esetre, ha lemerülnénk. Nyári hőségben nem biztos, hogy kényelmesnek találnék egy ilyen lábbelit, illetve ránézésre sem éppen egy elegáns darab, de jó ötletnek tartom, hogy a megújuló energiaforrások egyre több helyen jelennek meg, és már nem csak koncepció szintjén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.