Hirdetés

Gyenge lábakon a BlackBerry



|

A Priv eladásai nem a legjobbak, ráadásul sokat vissza is küldenek.

Hirdetés

A BlackBerry és a szakértők egy része sokat remélt a gyártó első androidos okostelefonjától, a BlackBerry Privtől. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Priv egy jó okostelefon, azonban a vételára magas, a funkciói pedig nem mindenkit érdekelnek. És a jelek szerint nehezen is talál gazdára. 

A BlackBerry azt becsülte korábban, hogy 850 000 darabot ad majd el a tavalyi utolsó negyedévben. Ez a gyakorlatban csak 600 000 lett. 

Az AT&T egyik nevét eltitkoló ügyvezetője azt is elárulta, hogy miért. 

A BlackBerry állítólag az androidos tábort szerette volna meghódítani, azonban ehelyett a márka mellett kitartó BlackBerry-fanatikusok vásárolták az újdonságát. 

Sokan közülük pedig nehezen szokták meg az Androidot a BlackBerry-funkciók ellenére is, és magas arányban küldték vissza a szolgáltatónak a telefont. 

A BlackBerry a komoly nehézségek ellenére idén két új androidos készüléket szeretne kiadni. Ezek várhatóan olcsóbbak lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.