Hirdetés

Gyenge telefonokkal kezd a Nokia



|

Globálisan érkezik a Nokia 6, amit a Nokia 5, a Nokia 3 és a felújított Nokia 3310 kísérnek.

Hirdetés

A HMD Global még januárban dobta piacra az első Nokia márkájú okostelefont, a Nokia 6-ot: ez egy középkategóriás, Androidot futtató modell, nagyjából 245 dollárért, Kínában. 

Hirdetés

A HMD felkészült rá, hogy a Nokia 6-ot globálisan is eljuttassa a boltokba. A VentureBeat értesülései szerint az MWC-n 3+1 készüléket mutat be a HMD. 

Evan Blass úgy tudja, hogy a Nokia 6 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, Snapdragon 430-as processzorral, 4 GB RAM-mal és 16 megapixeles kamerával jön Barcelonába, 249 euróért. 

A Nokia 5 5,2 hüvelykes, 720p-s kijelzőt kap majd, Snapdragon 430-as lapkával, 2 GB RAM-mal, valamint 12 megapixeles kamerával, 199 euróért. A Nokia 3 az abszolút belépőszintet képviseli majd, 149 euróért. 

Eléggé nagyot robbant a hír, hogy cég terveiben szerepel a régi Nokia 3310 felújított kiadása is. Erről nincsenek bővebb információk, de azért összeszedtük egy külön cikkben, miért is várjuk nagyon a legendás butamobil visszatérését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.