Hirdetés

Gyors lesz a Sony Xperia X Performance kamerája



|

Videós kedvcsinálóval igyekszik felkelteni az érdeklődést az új zászlóshajó iránt a Sony.

Hirdetés

Kiderült, hogy hamarosan előrendelhető lesz a Sony Xperia X, az Xperia X Performance és az Xperia XA okostelefon, valamint az Xperia Ear headset is. 

Hirdetés

Az új széria az Xperia Z5-öt helyettesíti a Sony kínálatában. A konkrét zászlóshajó szerepét az Xperia X Performance tölti be. 

A Sony Xperia X Performance és a Sony Xperia X egyaránt 23 megapixeles hátsó kamerát kapnak. A legfőbb különbség közöttük az, hogy más lapkakészlet került az eszközökbe. A zászlóshajó Snapdragon 820-as SoC-t kapott, míg a másik modell Snapdragon 650-et. 

A 23 megapixeles kamera különlegessége a prediktív hibrid autofókuszos rendszer, amely állítólag mindig egy lépéssel a történések előtt jár. 

A Sony egy korábbi videóban igyekezett felkelteni az érdeklődést a megoldás iránt, amely képes követni a tárgyakat vagy személyeket. Természetesen a technológia nagy segítség az elmosódott képek elleni küzdelemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.