Hirdetés

Gyorsabb és szebb kijelzőjű Galaxy S5-öt mutatott be a Samsung



|

Az LTE-A kompatibilis csodatelefon egyelőre csak Dél-Koreában lesz kapható.

Hirdetés

Új, erősebb processzorral és jobb kijelzővel szerelt Galaxy S5-öt mutatott be a Samsung. A Samsung Galaxy S5 LTE-A 5,1 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel felbontású QHD-kijelzőt és Snapdragon 805-ös processzort kapott.

Hirdetés

A készülék legnagyobb újdonsága mégsem ez, hanem az, hogy LTE-A kompatibilis. A szabvány a hagyományos LTE-hálózatoknál gyorsabb adatkommunikációt tesz lehetővé. A Samsung szerint az S5 LTE-A letöltési sebessége akár a 225 Mbps-t is elérheti.

Sajnos, egyelőre csak Dél-Koreában lehet majd kapni

Maga a készülék kívülről a megtévesztésig hasonlít a februárban bemutatott, és általunk is kipróbált S5-höz. Kijelzőjének felbontása az LG G3-éval vetekszik, sőt, a pixelsűrűséget tekintve még jobb is annál (az S5 LTE-A-é 576 ppi, a G3-é 538 ppi).

A Samsung egyelőre csak Dél-Koreában dobja piacra a telefont; nem tudni, hogy Észak-Amerikában és Európában mikor debütálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.