Hirdetés

Gyorsan emelkedik a mobilnetezők száma



|

Immáron stabilan másfél millió felett tanyázik az előfizetők tábora.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság júniusra vonatkozó gyorsjelentése szerint a nyár első hónapjában 58 ezerrel 1,561 millióra emelkedett a szélessávú mobilnet-előfizetések száma. Az aktív, vagyis az utóbbi három hónapban forgalmat bonyolítók tábora 40 ezres plusszal elérte 1,150 milliót.

 

 


„A forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a T-Mobile részesedése 49 százalékról 49,41 százalékra nőtt, a Telenoré 23,65 százalékról 23,50 százalékra, míg a Vodafone részesedése 27,36 százalékról 27,09 százalékra csökkent." - derült ki a hatóság jelentéséből.

 

 


Nem meglepő módon ezzel párhuzamosan az egy előfizetőre vetített adatforgalom mindhárom hazai mobilszolgáltatónál csökkent, a Telenor és T-Mobile duó esetében 70 megabájt mínusszal 1,5 és 1 gigabájtra esett az érték, míg a vodások átlagban 80 megabájttal kevesebbet, azaz 1,02 gigabájtot forgalmaztak.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.