Hirdetés

Ha iPhone 11-et használsz, akkor hoztunk egy jó hírt



|

Az érkező iOS 14.5 egyik újdonságának hála elvileg már nem kell attól tartanunk, hogy a mobilunk helytelenül tájékoztat minket az aksi állapotáról.

Hirdetés

Legyen szó bármilyen okostelefonról vagy tabletről, fontos, hogy tudjuk, milyen töltöttségi szinten van az akkumulátor, hiszen elég kellemetlen lehet, ha használat közben egyszer csak kikapcsol az eszköz. Többek között ezért is problémás az, hogy több iPhone 11-felhasználó is arra panaszkodott korábban, hogy a mobil pontatlanul mutatja azt, hogy nagyjából hány százalékon áll a telep, de szerencsére már úton van a megoldás.

Hirdetés

Érkezik ugyanis az iOS 14.5-ös verziója, aminek egyik újdonságát kifejezetten az iPhone 11-esekre szabták. Az operációs rendszer friss változata tartalmaz majd egy olyan rekalibrációs procedúrát, amivel a tervek szerint helyrerakhatjuk az akkumulátor állapotával kapcsolatos tájékoztatásokat, így elméletileg az imént taglalt probléma is megoldódik. A funkció béta verzióját már tesztelték is, és a beszámolók szerint bizony meg is emelkedett az a bizonyos százalékmutató a procedúra elvégzését követően.

Egyébként várhatóan még több érdekes újdonság érkezik az iOS 14.5-tel, aminek hivatalos megjelenésére valószínűleg az Apple következő eseménye után számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.