Hirdetés

Hajlított kijelzős mobil jön a Samsungtól



|

Méghozzá októberben, a vállalat egyik felsővezetője leplezte le a tervet.

Hirdetés

Úgy tűnik hamarosan újból egy kicsit színesebbé válhat az okostelefonok világa, ugyanis a Reuters beszámolója alapján a Samsung októberben bemutatja az első piacra is kerülő, hajlított kijelzős okostelefonját. Ez nem pletyka, a vállalat mobilos üzletágának marketinges főnöke árulta el a Galaxy Note 3 szöuli bemutatóján.

Hirdetés


Sajnos D.J. Lee ennél többet nem kívánt közölni, azonban a telefon garantáltan felső kategóriás lesz, hiszen a hajlított megjelenítők gyártása továbbra is rendkívül költséges mulatság. A mobilok iránt komolyabban érdeklődőket valószínűleg a mostani fejlemény nem érte hatalmas meglepetésként, hiszen a dél-koreai vállalat még a januári CES-en demózott egy ilyen típusú kijelzőt használó telefont, továbbá mostanra televíziót is dobott piacra a különleges panellel.


Végül megemlítendő, hogy a híresztelések alapján a Samsung állítólag hamarosan le kívánja leplezni a Galaxy S-nél is drágább Galaxy F termékvonalát: könnyen elképzelhető, hogy utóbbi takarhatja a hajlított kijelzős modelleket, bár ez nyilván csak spekuláció a részünkről.


(A fotó forrása: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.