Hirdetés

Hamar érkezhet a Nougat a Huawei P9-re



|

Az Android 7.0 béta ROM már telepíthető a Huawei P9-re, és gyors frissítésről árulkodik.

Hirdetés

Az Android N bétájának hála a vállalkozó szellemű felhasználók a Nexus készülékeikre már telepíthetik a Google következő operációs rendszerét. Van azonban a bétának egy másik nagy előnye is. 

Hirdetés

Amennyiben egy most kiszivárgott Android 7.0 ROM-ot lehet alapul venni, akkor a béta másik előnye, hogy gyorsabb frissítésekre számíthatunk. 

A Huawei P9-hez felbukkant egy béta állapotú Nougat ROM, amely letölthető és telepíthető, ha valaki elég bátor. 

A visszajelzések alapján többen telepítették a ROM-ot, amelynek az installálása nem okoz adatvesztést. Telepíthető a gyári állapotú készülékekre, rootolás vagy a bootloader piszkálása nélkül - csak a Huawei Dload eszköze kell hozzá. A ROM az EMUI kezelőfelület 5.0-s kiadásával rendelkezik. 

A ROM a nyilvánosan elérhető AOSP kód alapján épült fel, ami az Android N bétáihoz is van. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer a Nougat végleges verziója megjelenik, a Huaweinek sokkal kevesebbet kell frissítenie a meglévő bétája miatt - így a végleges rendszer hamarabb jelenik meg. Állítólag egyre több gyártó kezd hasonló megoldáson dolgozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.