Hirdetés

Hamarabb jelenhet meg az iPhone 7



|

Óriási őrület várja majd az áttervezett külsejű iPhone-t.

Hirdetés

Még két hónapja sincs a piacon az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus, de egy ideje már tudjuk, hogy milyen lesz az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus. 

Hirdetés

Ha mindez nem lett volna elég, akkor most egy jól értesült forrás azt mondja, hogy az Apple idő előtt akarja legyártani és a piacra dobni a következő készülékeit. 

Mindennek a hátterében az áll, hogy még jobban ki szeretnék használni az áttervezett külsejű iPhone iránti óriási őrületet. Mivel idén volt az S kiadás, ezért jövőre egy "teljesen" új jön, nem pedig ráncfelvarrás. 

A pletykák szerint az Apple attól tart, hogy mivel mindenki az új iPhone 7-et akarja, ezért az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus eladásai visszaesnek. 

Az iPhone-ok rendre szeptember harmadik hetében kerülnek a piacra. Ez alól kivétel volt 2011. októberében az iPhone 4S, júniusban az iPhone 4, az iPhone 3GS és az eredeti iPhone, valamint júliusban az iPhone 3G. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.