Hirdetés

Hamarabb jöhet a Galaxy S8 a Galaxy Note 7 botránya miatt



|

Az elemzők szerint a Samsung akkor jár a legjobban, ha a szokásosnál hamarabb áll elő a Galaxy S8-cal.

Hirdetés

A KB Investment & Securities elemzői szerint a Samsung nagy nyomás alatt van a Galaxy Note 7 visszahívása miatt, ezért a Galaxy S8 a vártnál korábban érkezhet meg annak érdekében, hogy minimalizálja a károkat. 

Hirdetés

Kim Sang-pyo például úgy véli, hogy amennyiben a Galaxy S8 a megszokott időben érkezne, az negatívan befolyásolná a Samsung eredményeit 2017-ben. Egy korai megjelenés azonban okos megoldás lenne a Samsung pénzügyi helyzetének és hírnevének a stabilizálására. 

Miközben a felhasználók figyelme gyorsan fordulna az újdonságra - és így a Samsung megítélése ismét nagyon pozitívvá változna, aminek a befektetők is örülnének -, addig néhányan azt is érezhetnék, hogy a Galaxy S8-at elsiette a gyártó, és hibákkal kerülhet a boltokba. 

A Samsung oldaláról egy új termék fejlesztésére fordítani az erőforrásokat nagyobb értelme van, mint sokat költeni annak a marketingjére, hogy a Galaxy Note 7-ben ismét annyira bízzanak, mint a problémák előtt. 

Iparági források szerint a Galaxy S8 hajlított kijelzős képernyői már készülnek - csak ilyen lesz, a lapos paneltől megszabadul a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.