Hirdetés

Hamarosan 4 új Skype-telefon érkezik



|

Hirdetés

A luxemburgi cég célja, hogy számítógépek nélkül is elérhető legyen az ingyenes VoIP kommunikáció, így többet nem leszünk iroda asztalokhoz és zsinórokhoz kötve. Az egyszerű kezelőfelület, a tiszta hang és a vezetéknélküli szabadság nyújtotta élmény minden felhasználó számára hasznos szolgáltatásnak fog bizonyulni. A most bejelentett következő négy WiFi telefon teszi lehetővé Skype szoftverrel internetes hívások bonyolítását: - Belkin WiFi Phone for Skype - Edge-Core WiFi Phone for Skype - NETGEAR WiFi Phone for Skype - SMC Wi-Fi Phone for Skype
Az új WiFi telefonok felhasználói kezelő felülete éppen olyan egyszerű és jól kiismerhető mint a Skype számítógépes kezelő felülete. A Skype felhasználói maguknál tarthatják címlistájukat is és ellenőrizhetik ki csatlakozik közülük az internethez. A Skype telefonok 2006 harmadik negyedévétől lesznek kaphatóak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.