Hirdetés

Hamarosan a korábbi Samsung-készülékek is megkapják a Galaxy S23 szoftverét



|

Saját magukat szabják testre a telefonok, és még a Spotify-listát is az éppen végzett tevékenységhez igazítják.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S23 szériával bemutatott One UI 5.1 szoftverfrissítést kiterjeszti a korábbi készülékeire is: a Galaxy S22, S21 és S20 széria, valamint a Galaxy  Z Fold4 és Z Flip4 okostelefonok is megkapják a csomagot - jelentette be a cég. A frissítésnek köszönhetően a felhasználók egy vizuálisan még vonzóbb kezelőfelülettel és számos új funkcióval találkozhatnak, amelyek több lehetőséget biztosítanak a kreativitásra, az eszközök pedig még inkább testreszabhatóak. Mint Janghyun Yoon, a Samsung Szoftverekért felelős csapatának vezetője és alelnöke elmondta, szorosan együttműködtek a szolgáltatókkal és partnereikkel, hogy a felhasználók a következő hetekben világszerte megkapják a frissítést, amely a következő újdonságokat tartalmazza:

  • Továbbfejlesztett kamerafunkciók, például a Profi RAW üzemmód, MI-alapú képfeljavítás, amely akár a nemkívánatos árnyékokat, tükröződéseket is eltávolítja;
  • Teljes személyre szabhatóság, amelyet akár a készülék is elvégez a felhasználó helyett a használati szokásokat elemezve;
  • Multivezérlés, azaz a különböző Galaxy-eszközök összekapcsolása és vezérlése, akár laptop segítségével;
  • Windows-kapcsolat: a Samsung Internet segítségével a felhasználók, ha már nem a telefonjukon böngésznek, a számítógépükön folytathatják a zökkenőmentes internetezést ugyanazokon az oldalakon.
Hirdetés

A Samsung kiemelte, hogy az új felhasználói felület az időjárás widget megjelenését is folyamatosan alakítja a hőmérséklet és a csapadék változása szerint, és a Spotify lejátszási listát is automatikusan a felhasználó tevékenységéhez igazítja.

A One UI 5.1 szoftverfrissítés a Samsung Galaxy S22 sorozat, Z Fold4, Z Flip4, S21 sorozat és S20 sorozat számára lesz először elérhető. A további Galaxy készülékekre, köztük a Galaxy Z Fold3-ra és a Z Flip3-ra vonatkozó szoftverfrissítések a következő hetekben lesznek elérhetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.