Hirdetés

Hamarosan helyes frissítési méretet mutat a Play Áruház



|

Eddig mindig a programok teljes letöltési méretét jelezte ki a bolt.

Hirdetés

Néhány napja beszámoltunk a hírről, hogy az Android hivatalos programboltja hamarosan kijelzi majd az alkalmazások adatlapján a reklámok megjelenítését. Friss információk alapján ezzel nem ért véget a bolt közeljövőbeli reszelgetése, ugyanis hamarosan a szoftverfrissítések esetén is a valós letöltési méretet fogja majd megjeleníteni az áruház.

Hirdetés


Jelenleg ha telepíteni szeretnénk egy új alkalmazást, akkor annak a Play Áruházban lévő adatlapján megtekinthető, hogy milyen méretű letöltésről van szó. A problémát az jelenti, hogy a már telepített programokhoz kijövő frissítések letöltési méretét eddig nem jelezte ki a Play Áruház, a körülményektől függetlenül mindig a teljes program letöltési méretét mutatta az adatlapon. A frissítések tipikusan jóval kisebbik a teljes letöltésnél, ugyanis csak az alkalmazások telepített változatainak és az aktuális verzióinak egymástól eltérő állományait tartalmazzák, esetleg a szóban forgó állományok belső eltéréseit hozzák szinkronba. A két verzió teljesen változatlanul maradt állományait nem töltik le újból az eszközök.



Az Android Police beszámolója alapján szerveroldali változtatásról van szó, a nagyon közeli jövőben mindenkinél helyesen jelennek majd meg a frissítési méretek.


(Nyitókép: Jan Persiel)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.