Hirdetés

Hamarosan indul a Galaxy Note 7 sorozatgyártása



|

A Samsung a hírek szerint 5 millió készülékkel várja a startot.

Hirdetés

Bár hivatalosan a Samsung még semmit nem árult el a következő Galaxy Note-ról, az szinte biztos, hogy a Galaxy Note 7 nevet kapja, és augusztusban mutatkozik be. Az eddigi szivárgások alapján augusztus 2-re várható az Unpacked rendezvény. 

Hirdetés

A koreai ET News értesülései szerint a Galaxy Note 7 sorozatgyártását júliusban kezdik meg, a Samsung 5 millió készülékkel várja majd a startot. Ennek a felét júliusban, a felét augusztusban gyártják le.

Tavaly az első 5 millió Galaxy Note 5-öt három hónap alatt gyártották le, ami azt jelzi, hogy a Samsung nagyobb sikert vár idén. 

Az ET News úgy tudja, hogy elöl és hátul is lesz kerekítés a készülékben, és lapos kijelzős modell egyáltalán nem lesz. 

A szivárgások alapján a Galaxy Note 7 por- és vízálló lesz, 5,8 hüvelykes, QHD-s Super AMOLED kijelzővel, Snapdragon 823-as processzorral, íriszszkennerrel, 6 GB RAM-mal, USB-C-vel és egy 4000 mAh-s akkuval. Valószínűleg nem az Android N fut majd rajta a megjelenésekor. 

Jelenleg úgy tűnik, hogy augusztus közepén kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.