Hirdetés

Hamarosan itt a OnePlus 3T



|

November 14-én mutatkozhat be a pletykák szerint a OnePlus frissített zászlóshajója.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk arról, hogy a OnePlus egy új csúcskészüléken dolgozik, ami a OnePlus 3 felturbózott kiadása lesz. Ez a OnePlus 3T, amely hamarosan bemutatkozik. 

Hirdetés

A legutóbbi pletykák alapján a OnePlus 3T november 14-én mutatja meg magát. 80 dollárral lesz drágább, mint a sima OnePlus 3. A kezdeti szó-beszédek még LCD-kijelzőről szóltak, azonban a társalapító Carl Pei megjegyzései után biztos, hogy kitart a cég az AMOLED mellett. 

A OnePlus 3T nem változik sokat. Valószínűleg ugyanolyan 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920-as kijelzőt kap, 6 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel, 16 és 8 megapixeles kamerákkal, továbbá ujjlenyomat-olvasóval. Marad az USB-C és a 3000 mAh-s akku, továbbá a Dash Charge is. 

A változást a Snapdragon 821-es SoC érkezése jelenti, amely 10 százalékos teljesítménynövekedést és 5 százalékkal hosszabb üzemidőt ígér. A OnePlus 3T már gyárilag Android 7.0-val jön. 

A jelentések szerint a OnePlus 4 jövő nyáron kerül a piacra, Snapdragon 830-as processzorral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.