Hirdetés

Hamarosan megtudjuk, hogy mikor jön a Samsung Galaxy S8



|

A kedvcsináló videó mellett a Samsung azt is közzéteszi Barcelonában, hogy pontosan mikor mutatja be a Galaxy S8-at.

Hirdetés

A Samsung már korábban leszögezte, hogy nem mutatja be a Galaxy S8-at a 2017-es MWC-n. Egy kedvcsináló videót és egy csúcstabletet (Galaxy Tab S3) azért visz Barcelonába. Illetve még valamit. 

Hirdetés

A The Korea Economic Daily értesülései szerint a Samsung február 27-én árulja el, hogy pontosan melyik napon mutatja be és dobja piacra a Galaxy S8-at. 

A pletykák szerint az új zászlóshajó március 29-én mutatja meg magát, és április 21-én kerül a boltokba. Hamarosan kiderül, hogy a szó-beszédek mennyire voltak pontosak. 

Ha minden igaz, a normál Galaxy S8 5,8 hüvelykes kijelzőt kap, amit a Galaxy S8+ 6,2 hüvelykes panellel kísér majd. Belül a Qualcomm Snapdragon 835-ös processzora kap helyet, az európai piacon vélhetően Exynos alternatívával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.