Hirdetés

Hamarosan megtudjuk, mire képes az Asus Zenfone 9



|

A promóciós videó kiszivárgása után már nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés

Nagyjából egy évvel az elődje megjelenését követően az Asus hamarosan bemutatja a legújabb csúcskategóriás okostelefonját, a Zenfone 9 modellt. A készülék egyes technikai részletei már kiderültek néhány nappal ezelőtt egy kiszivárgott promóciós videónak köszönhetően, de mindössze két hetet kell már csak várni, hogy a hivatalos esemény keretében megtudjuk, mire lesz képes a következő Zenfone.

A szlogenje alapján a Zenfone 9 a kompakt méretet ötvözi hatalmas lehetőségekkel, így a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipsettel hajtott telefon teljesítményére biztosan nem lesz majd panasz.

Hirdetés

A kiszivárgott videóból kiderült, hogy a készülék egy 120 Hz-es, 5,9 inch átmérőjű AMOLED kijelzőt kap, a kamerasziget fő lencséje egy 50 MP-s Sony IMX766 szenzor lesz, illetve ujjlenyomatolvasó és jack csatlakozó is kerül rá.

A július 28-án tartandó bemutató eseményt az Asus hivatalos YouTube oldalán és a többi közösségimédia-platformján is lehet majd követni, a twitteres bejegyzésen keresztül pedig a naptárunkban is megjelölhetjük az időpontot. A közvetítés magyar idő szerint - ahogy a megjelenített berlini dátum alapján is - délután 3 órakor fog kezdődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.