Hirdetés

Hamarosan vége a Sony Ericsson márkanévnek



|

A japán gyártó bő fél év múlva már kizárólag saját néven dobja majd piacra az okostelefonjait.

Hirdetés

Mint október végén mi is beszámoltunk róla, a Sony elméletileg január végén befejezi az Ericsson kivásárlását a tíz éve alapított vegyesvállalatukból, amely várt hatására komoly lendületet fog kapni a jelenleg közös irányítás alatt álló okostelefonos divízió.

 

 


Az 1,05 milliárd eurós üzlet a tájékoztatás szerint lehetővé teszi a japán óriásnak az új mobiljaik egyéb szórakoztatóelektronikai eszközeikkel való szorosabb integrációját, így hosszú távon akár komoly szolgáltatásokkal együtt is kínálhatják majd a megoldásaikat, ezzel alaposan növelve azok versenyképességét.


Kristian Tear, a Sony Ericsson ügyvezető alelnöke most újabb részletet fedett fel a japán óriás jövőbeli terveiből: állítása szerint 2012 közepére a vállalat teljesen el fogja hagyni az Ericsson nevet, ezek után az összes új készülékük szimplán Sony márkajelzéssel fog piacra kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.