Hirdetés

Hands-on fotókon a Blackberry Venice



|

Csúszkás QWERTY-billentyűzettel jön az androidos készülék.

Hirdetés

A szivárogtatások számának emelkedése alapján egyre gyanúsabb, hogy nagyon rövid időn belül végre bemutatkozhat az egyelőre csak "Venice" kódnéven ismert Blackberry. A legnagyobb érdekességét összességében az Android Lollipop operációs rendszere jelenti, ez lesz a kanadai gyártó első robotos telefonja.

Hirdetés


Szerencsére nem csak a Blackberry merészkedhet új vizekre a modellel, ugyanis a csúszkás kialakítású QWERTY-billentyűzettel megáldott Venice már a puszta kialakítása miatt is igazi kuriózum lesz az egyforma robotos mobilok tengerében. A gyártó minden bizonnyal elsősorban az üzleti ügyfeleket veszi majd célba vele, ám a készülék bármely mobilozó tetszését könnyen elnyerheti.


Pletykált specifikációk: 5,4 colos és 2560×1440 pixeles érintőkijelző, 5 / 18 megapixeles kamerák, hatmagos és 1,8 gigahertzes processzorú Qualcomm Snapdragon 808 lapkakészlet, 3 GB RAM.









(Forrás: Tinhte.vn, Android Authority)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.