Hirdetés

Hangasszisztens jön az új Blackberry OS-be



|

Kiszivárgott képernyőképek alapján komoly frissítés lehet a 10.3.

Hirdetés

A kanadai Blackberry háza tájáról az elmúlt hetekben nem sok hír érkezett, bár az immáron John Chen vezérigazgató által irányított vállalat a Mobile World Congress-en csendben és ímmel-ámmal két új okostelefont is bejelentett.
 

Hirdetés


Ettől függetlenül a látszat csalóka lehet, ugyanis a venezuelai Zone Blackberry portál egyik hozzájárulója nemrég nyilvánosságra hozott néhány képernyőképet Blackberry OS 10.3 operációs rendszer privát tesztelésre szánt változatából, amely alapján a kanadaiak különféle apróságok mellett még egy hangasszisztensen is dolgoznak. Sajnos a szolgáltatás neve és tudása egyelőre rejtély, így egyelőre nem mernénk rögtön Siri-riválisnak kikiáltani, reméljük minél előbb kiderülnek a részletek.
 


További újdonságok: letisztultabb vörös-fekete színtéma, módosult a virtuális billentyűzet kiosztása, a beépített kereső úgy tűnik több helyen (alkalmazások, beállítások) kutakodik, a telefont kijelzővel lefelé tartva kikapcsol a megjelenítő. A kameraszoftver némi vizuális ráncfelvarrás mellett már rendelkezik HDR opcióval, időzíteni lehet az elsütést, találhatóak benne panorámák készítéséhez szükséges lehetőségek.


Egyelőre nem tudni, hogy a gyártó mikor kívánja bejelenteni a Blackberry OS 10.3 rendszert, a nemrég leleplezett telefonok már ezzel kerülnek-e piacra, továbbá a meglévők megkapják-e frissítésként a platform következő változatát.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.