Hirdetés

Hangvezérléses GPS



|

A Magellan az első hangvezérléses GPS-készülékét mutatta be.

Hirdetés

 

A Magellan bemutatta új szériáját, a Maestrot. Az idén tavasszal megjelenő három új készülékből a 4050 tölti be a zászlóshajó szerepét, amely a gyártó első hangvezérléssel működő GPS-e, és a valós idejű forgalmat is képes figyelni. A 4050 májustól lesz megvásárolható, 700 dolláros áron (133.000 forint).

 

magellan_maestro.jpg

 

Szériatársai a 4040 és a 4000, amelyek 500 és 400 dollárba kerülnek majd. Előbbi nem rendelkezik a fenti GPS előnyeivel, azonban van Bluetooth-modeme és text-to-speech funkcióval is bír; míg a 4000 a belépőkategóriás modell szerepét tölti be.

 

Érdekesség, hogy a TomTom is több navigációs eszközt dob majd piacra, köztük a Go 715-öt, amely mobiltelefon-és SMS-küldési funkciókkal is rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.