Hirdetés

Hardveres a Google Pixelek hangproblémája



|

A Google garanciában cseréli az érintett készülékeket.

Hirdetés

Nagy port kavart Mark Buckman korábbi története, aki öt Google Pixel XL-nél és egy Google Pixelnél is tapasztalta azt a kellemetlen hibát, hogy a készülék hangszórója magas hangerőn torzít. 

Hirdetés

Egy videóban a Nexus 6-tal hasonlította össze az eszközöket, azzal nem volt gond ugyanazon a hangerőn. 

A Google akkor visszaadta a készülék(ek) árát az illetőnek, ezzel pedig utalt rá, hogy a problémát nem lehet szoftveresen javítani. Ezt most meg is erősítette a Google egyik embere. 

Egy e-mailben arról írnak, hogy a jelenség hátterében hardveres probléma áll. Pénzt azonban már nem térítenek vissza, az érintett készülékeket garanciálisan cserélik. 

Buckman egyébként a hibás eszközökön is talált megoldást a gond kiküszöbölésére, azonban ahhoz egyedi ROM telepítésére is szükség van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.