Hirdetés

Harmadára csökkenhet a Windows Phone licencdíja?



|

A pletykák szerint nem csak a Windows 8.1 eladásain lendítene árvágással a Microsoft.

Hirdetés

Komoly változások állhatnak be hamarosan a Microsoft árképzésében, ugyanis a pletykák szerint a vállalat erősen gondolkodik az ingyenes vagy nagyon olcsó Windows 8.1 with Bing kiadásán, ráadásul iparági pletykák alapján a cég asztali operációs rendszerét hamarosan a jelenleginél 70 százalékkal olcsóbban telepíthetik a maximum 250 dolláros számítógépeikre és táblagépeikre az OEM gyártópartnerek.
 

Hirdetés


A talán április elejére elkészülő Windows Phone 8.1 mostanra hivatalosan is megerősített újdonságai közül kiemelendő, hogy a Microsoft munkatársainak sikerült csökkenteniük az OS rendszerigényét, továbbá kiterjeszteniük a hardveres támogatását, amelyeknek köszönhetően az eddiginél olcsóbban piacra dobható csempés mobilok érkezhetnek.


A PCMag beszámolója alapján ez csak a kezdet, ugyanis az Infosonics mobilgyártó vezérigazgatója az MWC-n elpletykálta, hogy tudomása szerint a Microsoft rövid időn belül 70 százalékkal tervezi csökkenteni a Windows Phone licencdíját: amennyiben ez igaz, akkor ők is megpróbálkoznak egy csempés mobil piacra dobásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.