Hirdetés

Három BlackBerry jön még az idén



|

A TCL egyik új készülékéről már elő is került néhány fotó.

Hirdetés

Sokan várták már, hogy a TCL bemutassa az MWC-n a BlackBerry KEYone-t. A készülék pont olyan, mint amit a BlackBerrytől elvárnánk, saját appokkal és szolgáltatásokkal, fizikai billentyűzettel, de Android rendszerrel. 

Hirdetés

A TCL a tervei szerint további BlackBerry márkajelzésű telefonokat is a piacra dob még az idén. A kommunikációért felelős igazgató, Nicolas Zibell egy interjúben azt mondta, hogy akár három további modell is érkezhet 2017-ben. Az egyik a DTEK50/DTEK60 folytatása lenne, eltérő névvel, de hasonló külsővel. 

Koreai lenne persze még a BlackBerry sikeréről beszélni, ugyanakkor tény, hogy a BlackBerry jól járt azzal, hogy kiszállt a hardverpiacról. A TCL jobban tud alkalmazkodni a piaci körülményekhez, és gyorsan dobálja ki a készülékeket, miközben a BlackBerry marad a szoftvereknél. Az persze már egy másik kérdés, hogy az 549 dolláros KEYone vételára miatt sokan aggódnak amiatt, hogy alacsony lesz a kereslet. 

Ezzel párhuzamosan az egyik új okostelefonról képek is kerültek elő. Elméletben ez Indonéziában biztosan megjelenik (középkategóriásként), dual-SIM-támogatással és 3000 mAh-s akkuval. Korábbi pletykák Snapdragon 425-ös processzort, 4 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet és 5,5 hüvelykes, 720p-s kijelzőt emlegettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.